جمعه نامه:«سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» شماره: 12
بسمه تعالی
جمعه نامه:«سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» شماره: 12
امام خمینی(ره): تمام گرفتاری ما از این آمریکاست4/8/1343
« امام خامنه ای: ملت ایران باید خود را قوی کند »
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم استان آذربایجان شرقی: می گویند اگر برجام نبود جنگ حتمی بود؛ دروغ محض! / آشتی ملی معنا ندارد، مگر مردم با هم قهرند؟ / مردم گله مندند؛ مردم با کم کاری و تبعیض میانه ای ندارند. 29/11/95
***************
ملت انقلابی حماسه آفرید / پادوهای آمریکا آدرس غلط ندهند
ملت انقلابی ایران در روز جمعه و در سالگرد انقلاب اسلامی در لبیک به ندای رهبر انقلاب برای پاسخگویی به تهدیدات اخیر آمریکا حماسهای دیگر را رقم زدند، حماسهای که از روح استکبارستیزی و ذلتستیزی این ملت نشات میگیرد لذا پادوهای آمریکا برای تحلیل این رخداد عظیم آدرس غلط ندهند!
«درحالی که دونالد ترامپ وارد جنگ لفظی با ایران شده است، شرکتکنندگان در راهپیمایی تهران مانند همیشه شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر دادند.» اینها جملات خبرنگار خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس از تهران و در هنگام گزارش پیرامون راهپیمایی 22 بهمن بود. نه تنها این خبرگزاری بلکه بسیاری از خبرگزاریهای دنیا با چنین جملاتی این حماسه را پوشش دادند.
جملاتی که خبرنگار آسوشیتدپرس در مورد راهپیمایی باشکوه 22 بهمن عنوان کرده خواننده را به یاد سخنان رهبر معظم انقلاب در 19بهمن (یعنی چند روز پیش از این راهپیمایی) میاندازد. فرمانده کل قوا در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران فرمودند: « این[ترامپ] میگوید از او [اوباما] تشکّر کنید، از من هم بترسید! نه از شما هم نمیترسیم. روز بیستودوّم بهمن، مردم جواب این تهدیدها و این حرفها را در خیابان خواهند داد؛ نشان میدهند که ملّت ایران در مقابل تهدید چه موضعی میگیرد. نخیر، از تهدید کسی هم ما نمیترسیم.»
لبیک به رهبری؛ پاسخ به تهدیدها:
راهپیمایی به یاد ماندنی 22 بهمن امسال، ویژگیهایی داشت که باعث شد حضور باشکوه مردم جلوهای دیگر از امتداد انقلاب اسلامی را در 38 سالگی آن به نمایش بگذارد. نظام سلطه در طول نزدیک به 4 دهه گذشته همه انواع تقابلها را در دشمنی با انقلاب اسلامی ایران به کار برده است. از تحریم و تهدید تا حمله نظامی، تهاجم فرهنگی، مبارزه اقتصادی، کودتای رنگی و این اواخر سیاست هویج و چماق و مشت چدنی در دستکش مخملی اما در فاصله اندکی پس از روی کار آمدن رئیس جمهور آمریکا که دیوانه وار مشت به دیوار میکوبد و با تمام عصبانیت به تهدید ایران میپردازد دهها میلیون نفر از مردم ایران در این روز به خیابانها آمدند تا نشان دهند بیمی از تهدیدهای پوشالین کلیددار تازه به دوران رسیده کاخ سفید ندارند.
ترامپ چهره بدون روتوش آمریکاست و در چنین حالتی حضور میلیونی مردم ایران در برابر جلوه تمام عیار شیطان بزرگ بود. رهبر معظم انقلاب درباره این نمود عریان و واقعی آمریکا که در رئیس جمهور جدید این کشور جلوه کرده است فرمودند: «ما از این آقایی که تازه آمده، متشکّریم؛ تشکّر ما بهخاطر این است که زحمت ما را کم کرد و چهره واقعی آمریکا را نشان داد. کاری که ما در طول سی و چند سال [درباره] فساد سیاسی، فساد اقتصادی، فساد اخلاقی، فساد اجتماعی در دستگاه حاکمه آمریکا دائم میگفتیم، این آقا آمد در دوره انتخابات و بعد از انتخابات، این را علنی و عریان کرد. الان هم با این کارهایی که دارد میکند، نشان میدهد که حقیقت آمریکا چیست، حقوق بشر آمریکایی یعنی چه؛ بچّه پنجساله را دستبند میزنند! حقوق بشر اینها این است.»
تحلیل «روسیا الیوم»: حضور گسترده و حماسی مردم ایران در 38 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران لبیکی دوباره به رهبر انقلاب بود و پیامی قاطع و کوبنده به تهدیدهای دشمنان ایران خاصه آمریکا داشت. اما در این میان مصادره به مطلوب این حضور برای مقاصد سیاسی و حزبی و همچنین ارائه خوانشهایی در همین راستا از حضور گسترده مردم در برخی رسانهها دیده میشد. اما در مقابل پایگاه خبری «روسیا الیوم» نوشته است: «سه دلیل اساسی برای تهدید مکرر ایران توسط ترامپ وجود دارد: 1) آمریکا بعد از 38 سال از عمر انقلاب ایران نتوانست این کشور را تسلیم سیاستهای واشنگتن کند. 2) ایران آخرین منبع بزرگ نفت در خاورمیانه است که آمریکا تاکنون نتواسته نقشههای خود را روی این منبع بزرگ اجرا کند. 3) ایران تمدن و هویت ذاتی دارد و به هیچ کشور دیگری وابسته نیست و آمریکا تلاش میکند وابستگی این کشور را به قبل از انقلاب برگرداند.»
منفعلهای بیخاصیت!: اما در مقابل تهدیدهای هر روزه آمریکا نگاهی منفعل و بیخاصیت نیز وجود دارد که در تلاش است تا با ژست شبه روشنفکرانه خود را در چارچوب انقلاب بنمایاند. در حالی که اصل برائت از مشرکین در اسلام آموزهای قرآنی است چگونه میتوان به این نگاه و شیوه تن داد؟ یکی از متهمان فتنه 88 نوشته است: «رفتم راهپیمایی. نه مشتی به دهان کسی زدم ونه مرگ بر کسی گفتم و نه پرچمی آتش زدم و نه از روی پرچمی رد شدم. خیلی با افتخار رفتم تا از انقلاب مردم و سربلندی و همبستگی ملت ایران دفاع کنم»!
چگونه میتوان بدون اعلان انزجار از کسی که تمام توانش را در جنگ و دشمنی و ستیزه با انقلاب ایران به کار بسته و در این راه از هیچ اقدامی فرو گذار نکرده، از انقلاب دفاع کرد؟ دشمنی که از انهدام هواپیمای مسافربری تا حمایت تسلیحاتی از صدام و دیگر دشمنان ملت ایران و اعمال انواع و اقسام تحریمها علیه ملت ایران و انقلابشان به کار گرفته است. این جماعت حتی در مقابل این دشمن آشکار و تهدیدهای هر روزه اش حاضر به اعلام انزجار و برائت خود نیستند پس چگونه دم از انقلاب و حمایت از ایرانیان میزنند؟
گرا دادن به دشمنان برای تحریم ایران:
مگر نه اینکه عدهای از همین جماعت به دشمن برای تحریم ایران گرا میدادند، حالا دفاع از ملت ایران و گرا دادن به دشمن برای تحریم اقتصادی و تشدید فشار بر این ملت مظلوم را چگونه میتوان یک جا جمع کرد؟
اخیرا نیز یکی از سران فتنه 88 مدعی آشتی ملی شده است! اولین سوال این است که مگر ملت در حالت جنگ یا قهرند که کسی بخواهد آنها را آشتی بدهد؟ همه ملت با سلیقههای مختلف، روز جمعه در جشن پیروزی انقلاب اسلامی پای کار آمدند و یک صدا بر انقلابی بودن خود تاکید کردند. دست بر قضا 7 سال پیش، جماعت وطن فروشی پیدا شدند که دروغ تقلب در انتخابات (آن هم به میزان 11 میلیون رای!) را تکرار کردند و براساس آن آشوبی را تدارک کردند که شعار آن تدریجا روشن شد؛ انتخاباتی که بهانه است و اصل نظامی که نشانه گرفته شده بود.
آشتی ملی!: همین فرد مذکور (از سران فتنه 88) اخیرا ضمن بزرگنمایی از تهدیدهای آمریکا آن را بهترین فرصت برای آشتی ملی عنوان کرده است. عبارات به ظاهر زیبای «آشتی ملی» و «همبستگی در برابر تهدید دشمنان» این روزها به کلید واژه کسانی تبدیل شده است که بسیاری از آنان در جریان انتخابات 88 در کنار دشمنان قسم خورده این ملت و انقلاب ایستاده و با آنان هم نوا شدند. کار به آنجا کشید که شبکههای رسانهای دشمنان هر روز به تمجید و تعریف از اقدامات و بیانیهها و آشوبآفرینیهای آنان میپرداختند و در آتش فتنه و آشوب میدمیدند. آنچه این جماعت در سال 88 رقم زدند بهترین فرصت را از زمان انقلاب در اختیار دشمنان انقلاب، خاصه آمریکا قرار داد تا با ارجاع به آشوبهای فتنهگران در ایران سنگینترین تحریمها را علیه مردم ایران رقم بزنند. آشوبآفرینی در آن سال در حالی با بهانه تقلب در انتخابات رخ میداد که همین فرد چند بار در پستوها اذعان کرده که تقلب واقعیت ندارد اما اگر این حقیقت را علنی بگوید، حمایت کنندگان از دور او پراکنده میشوند!
اما آنهایی که در آتش فتنه دستی داشتهاند به جای لاف آشتی ملی، باید صریح بگویند که چگونه در آشوب مبتنی بر اسم رمز تقلب نقشآفرینی کردند. حال آن که یکی از متهمان فتنه 88 و مدعیان آشتی امروز، بعد از آن دوره به رفقایش گفت؛ «برای بنده که تجربه انتخابات را دارم میدانم که تقلب نشده. ممکن است یکی دو میلیون عقب جلو شده باشد ولی ما نتیجه انتخابات را باختهایم. حالا به جای 25 میلیون و 14 میلیون، شده باشد 24 میلیون و 15 میلیون مثلاً. ما انتخابات را باختیم.»
او و همقطارانش متهم ردیف اول خیانت و وطنفروشی هستند و بنابراین، نقاب «صلح و آشتی»، بر قیافه و سوابقشان زار میزند. آنها دست کم باید با صدای بلند از مردم و نظام عذرخواهی کنند و پیش از اعتراف و اقرار صریح به گناه خیانت و مردم فریبی چگونه میتوان ادعای امروزشان را مبنی بر آشتی به حساب صداقت گذاشت؟!
سردرگمی و استیصال طرح ادعایی «آشتی ملی» این روزها در حالی از سوی جناحی خاص عنوان میشود که به عقیده برخی از صاحب نظران سیاسی بعد از فوت آیتالله هاشمی رفسنجانی درگیر سردرگمی و استیصال شدهاند. از سویی دیگر ناکامی در برجام و تردیدهایی که در مورد وضعیت حسن روحانی و حمایت از او به عنوان کاندیدای این جناح در انتخابات آینده نیز در این امر سهیم است. ضمن آنکه نباید حساب اشتباهی که روی آمریکا از سوی این جناح باز شده بود و غلط از کار در آمدن آن را از نظر دور داشت. کیهان 24/11/95
هر کس سؤال کند زندانی میشود!:برنامه جدید وکیل الدوله ها برای نشنیدن نارضایتی مردم / طرح 2 فوریتی اصلاحطلبان
34 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله «محمدرضا عارف» رئیس فراکسیون امید ، مطهری و صادقی و برخی دیگر از چهرههای اصلی آن، اقدام به ارائه طرحی دو فوریتی کردند که براساس آن فردی که در مراسم سخنرانی سؤالی بپرسد که این سؤال موجب جلب توجه شود، به شش ماه تا دو سال حبس محکوم شود!
نظارت بر صدا و سیما بر عهده کیست؟
اکثر مردم بر این باورند که نظارت بر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بر عهده مقام رهبری است و کمتر کسی به اصل 175 قانون اساسی توجه دارد که صدا و سیما تحت نظارت شورای شش نفره بوده و شورای شش نفره نظرات خود را بر صدا و سیما اعمال می کنند.
اصل یکصد و هفتاد و پنجم : در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تأمین گردد. نصب و عزل رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با مقام رهبری است و شورایی مرکب از نمایندگان رییس جمهور و رییس قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی (هر کدام دو نفر) نظارت بر این سازمان خواهند داشت. خط مشی و ترتیب اداره سازمان و نظارت بر آن را قانون معین میکند.
نقدی بر اظهارات علی اکبر صالحی: صالحی 20 ماه پس از توافق هسته ای : قرارداد بازسازی راکتور اراک هنوز منعقد نشده!!؟ عدم وضع قرارداد قطعی و مطمئن درباره طرح جایگزین و عدم وجود تضمین کافی برای بازسازی راکتور اراک از یک سو و از سویی دیگر بتن ریزی در قلب راکتور اراک دو اشتباه راهبردی دولت یازدهم است که نشان میدهد حسن روحانی، ظریف و صالحی نه تنها در جریان مذاکرات هستهای خطوط قرمز وضع شده توسط رهبر انقلاب را نقض کردهاند بلکه فراتر از آن در اجرای برجام نیز "ولایت مدار " نبودهاند. رجانیوز 26/11/95
نماز پیامبر اسلام (ص) بر عبدالله بن ابی:
آنچه از تاریخ اسلام استفاده می شود عبدالله بن ابی به یکی از سران شاخص فتنه و نفاق در مدینه معروف بوده وی قبل از آمدن پیابمر گرامی اسلام (ص) چنان سیادتی در میان اهل مدینه داشت که دو قبیله اوس و خزرج که ده ها سال با هم در نزاع بودند پذیرفتند تا بر هر دو قبیله سیادت داشته باشد؛ اما با حضور پیامبر اسلام(ص) وی در حاشیه قرار گرفت. وی با اینکه پس از مدتی اسلام آورد اما هر جا که می توانست و دستش می رسید علیه اسلام و مسلمانان و پیامبر خدا فتنه گری می کرد بطوریکه عده ای از جمله عمربن خطاب پیشنهاد کشتن او را دادند. اما رسول گرامی اسلام (ص) این پیشنهادها را نپذیرفته و با وی مدارا می کردند تا زمانیکه وی بر اثر بیماری در گذشت. به پیشنهاد پسرش که مؤمن بود پیامبر(ص) بر جنازه وی نماز خواندند. در منابع اهل سنت آمده: چون رسول خدا صلّی الله علیه و آله به پا خاست، عمر برجست و لباس او را گرفت و گفت: آیا بر دشمن خدا، عبدالله بن ابی، نماز میگزاری که چنین و چنان میگفت؟!رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: ای عمر؛ از من فاصله بگیر! چون عمر پافشاری کرد، پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمود: من مخیر شدم. پس انتخاب کردم. اگر میدانستم که بیشتر از هفتاد مرتبه آمرزش بخواهم، بخشیده خواهد شد، حتماً بر هفتاد میافزودم.
آنچه از این مختصر می توان استفاده نمود اولاً کسانیکه که نظر خودشان را بر خدا و پیامبر (ص) مقدم می داشته و می دارند و اعتراض می کردند در مسیر انحرافند. ثانیاً امروز سران فتنه که بزرگترین ظلم و خیانت را به اسلام و نظام اسلامی و کشور ایران کردند، در ردیف عبدالله بن ابی ها، شبث بن ربعی ها، اشعث بن قیس ها و ابوموسی اشعری ها و امثالهم هستند که بعضاً طرفدارانی هم دارند. اینها که خودشان می دانند چه کردند و جایگاهشان در سرای دیگر کجاست؛ اما برای روشن شدن مطلب به این نکته پیامبر اسلام (ص) که فرمودند: «اگر میدانستم که بیشتر از هفتاد مرتبه آمرزش بخواهم، بخشیده خواهد شد، حتماً بر هفتاد میافزودم.» توجه نمود که طلب غفران و مغفرت برای رئوس فتنه و نفاق کارساز نیست، گر چه از سوی اشرف مخلوقات عالم صادر شده باشد. خداوند در سوره توبه آیه 80 می فرماید:«چه براى آنان آمرزش بخواهى یا برایشان آمرزش نخواهى [یکسان است حتى] اگر هفتاد بار برایشان آمرزش طلب کنى هرگز خدا آنان را نخواهد آمرزید چرا که آنان به خدا و فرستاده اش کفر ورزیدند و خدا گروه فاسقان را هدایت نمى کند.» با این احوال طلب مغفرت برای رئوس فتنه فضلی ایجاد نمی کند مهم این است که در نماز میّت مؤمنین از عمق جان بتوانند شهادت دهند: اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْراو چنین شهادتی برای سران فتنه و نفاق غیر ممکن است.
حاشیه ای بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان:
چه کسانی «دروغ محض» دشمن درباره «رفع سایه جنگ با وجود برجام» را در کشور تکرار کردند؟! / از روحانی و دولتمردان تا هاشمی و ولایتی / ملت ایران با چه کسانی آشتی نمی کند؟/ رهبر معظم انقلاب: مردم با آن کسانی که روز عاشورا با قساوت، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند آشتی نمیکنند.
نکته جالب توجه در این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب علاوه بر تأکید بر «گناه نابخشودنی» و «خیانت بزرگ سران فتنه» و «رد عذرخواهی این افراد» اشاره به کسانی داشت که با دنبالهروی از آنها جزو لشکریان دشمنان اسلام شدند و موجبات هتک مقدسات علیالخصوص توهینهای بیشرمانه در روز عاشورا را فراهم آوردند.
روحانی: باید با فساد و ویژه خواری بجنگیم! / مقام معظم رهبری: مسئولان نباید به مردم بگویند «باید چنین بشود»، بلکه باید بگویند «چنین شد» دولتمردان یازدهم و به خصوص حسن روحانی بعد از گذشت چهار سال همچنان شعار می دهد. غافل از این که دیگر زمان شعار و «چه باید کرد» گذشته است، اکنون زمانی است که باید از عملکرد ها و «چه کرده ایم»ها سخن گفت. منبع: رجا نیوز 27/11/95
آنها که ندیده اند فیلم یتیم خانه ایران را حتماً ببینید این فیلم شمایی از نقش انگلیسی ها در مرگ 9000000 ایرانی را یاد آور شده ..
معرفی وبلاگ جمعه نامه: jome.parsiblog.com – شمارگان 1300 برگ
به یاد شهدای دوران انقلاب اسلامی - پاسخگو: 09131545684
تهیه و تکثیر: یزد-علی اصغر باقری– جمعه 29/ بهمن /95 برابر با 19 جمادی الاول 1438