خبرنامه: «سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی» شماره: 3
بسمه تعالی
خبرنامه: «سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی» شماره: 3
همان کسانى که چون در زمین به آنان توانایى دهیم نماز برپا مىدارند و زکات مىدهند و به کارهاى پسندیده وامىدارند و از کارهاى ناپسند باز مىدارند و فرجام همه کارها از آن خداست. سوره حج آیه 41
مرگ بر امریکا، مرگ بر انگلیس، مرگ بر اسرائیل
**پنجم اردیبهشت سالروز شکست مفتضحانهشیطان بزرگ امریکای جنایتکار، در صحرای طبس بر شیطان ستیزان مبارکباد**
فکتشیت آمریکاییها با مفاد سند لوزان همخوانی دارد/ حریف تمامی نیرنگش را در این سند به کار برده است
حریف، تمامی خدعه و نیرنگ خود را در تنظیم سند اصلی، یعنی متن توافق لوزان به کار برده است و اکنون با انتشار برگه تفسیری خود در پی بهرهگیری از ترفند موذیانهای است که در آن هنگام به کار گرفته بود.
حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
1- چند ساعت بعد از انتشار «توافق لوزان»، وزارت خارجه آمریکا با صدور یک بیانیه مطبوعاتی -MEDIA NOTE- تفسیر و نظر خود را -FACT SHEET- درباره مفاد توافق یاد شده منتشر کرد. آنچه در بیانیه توجیهی وزارت امور خارجه آمریکا آمده است با آنچه اعضای محترم تیم مذاکرهکننده کشورمان درباره مفاد و محتوای توافق لوزان اعلام کرده و روی آن اصرار میورزند، تفاوتهای فاحش و در مواردی «متضاد» دارد. فکت شیت آمریکاییها از «دادههاینقدایران» در مقابل «وعدههای نسیه حریف» خبر میدهد و در تمامیت آن، «فرمول نابودی تأسیسات هستهای ایران را میتوان دید». از سوی دیگر، اعضای تیم هستهای کشورمان تفسیر آمریکاییها را مخدوش و نامعتبر معرفی میکنند و بر این باورند که آمریکاییها مفاد توافق لوزان را مطابق میل و خواسته خود تفسیر کردهاند، اما کدامیک از این دو دیدگاه را میتوان و باید باور کرد؟! بدیهی است که اعتماد به نظریه و تفسیر دشمن و نادیده گرفتن نظر تیم هستهای کشورمان دور از انصاف است و منطقیترین راهکار آن است که تفسیر و برداشت اعضای محترم تیممذاکرهکننده خودی را که در دلسوزی و تلاش آنان برای حفظ منافع مردم و نظام تردیدی نیست بپذیریم اما متأسفانه آنان علیرغم تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت انتشار فکت شیت ایران، تاکنون از انتشار آن خودداری کردهاند!
بنابراین چگونه میتوان درباره نظریه و تفسیری که اعلام نشده است، قضاوت کرد؟ ممکن است گفته شود اعتماد به تیم خودی کافی است تا نظر آنان را به تفسیر حریف ترجیح دهیم، ولی با عرض پوزش باید گفت، مقایسه میان تفسیر وزارت خارجه آمریکا از توافق لوزان با متن اصلی توافق یاد شده نشان میدهد در بسیاری از موارد، فکتشیت آمریکاییها با مفاد سند لوزان همخوانی دارد!
لطفا اشتباه نکنید! منظور آن نیست که آمریکاییها دست به خدعه و فریب نزدهاند، بلکه مقصود این است که حریف، تمامی خدعه و نیرنگ خود را در تنظیم سند اصلی، یعنی متن توافق لوزان به کار برده است و اکنون با انتشار برگه تفسیری خود در پی بهرهگیری از ترفند موذیانهای است که در آن هنگام به کار گرفته بود این برداشت تا چه اندازه واقعیت دارد؟ آیا برای قضاوت نهایی غیر از انتشار فکتشیت ایرانی راه دیگری هست؟!
2- مسئولان محترم مذاکرهکننده کشورمان اما، طی بیش از یکهفته گذشته درباره علت خودداری از انتشار فکتشیت ایرانی دلایلی مطرح کردهاند که با عرض پوزش قانعکننده به نظر نمیرسند. بخوانید!
الف: ابتداء گفته شد فکتشیت ایران از سوی سازمان انرژی اتمی کشورمان تدوین شده و برای انتشار در اختیار وزارت خارجه قرار گرفته است، ولی بعد از چند روز اعلام شد برگه تفسیری تیم مذاکرهکننده از مفاد توافق لوزان - فکت شیت- همان توضیحاتی است که آقایان ظریف و صالحی و عراقچی در مصاحبهها و برنامههای تلویزیونی به اطلاع ملت رساندهاند! و مدتی بعد توضیح دادند به علت برخی از مسائل محرمانه که میتواند مذاکرات پیشروی را با آسیبها و زیانهای جدی روبرو کند! انتشار فکتشیت را به مصلحت نظام نمیدانند! و... این توضیحات- اگر نگوئیم توجیهات- در حالی است که؛
ب: فکتشیت یا تکبرگ- ONE SHEET- در تعریف حقوقی به سند مکتوبی گفته میشود که هر یک از طرفین مذاکره یا تفاهمنامه، یا قرارداد و... با انتشار آن، تفسیر و برداشت خود از مفاد توافق انجام شده را شرح و توضیح میدهند. در این حالت اگر توافق مورد نظر محرمانه باشد، فکتشیت مربوط به آن نیز محرمانه خواهد بود و چنانچه توافق طرفین غیرمحرمانه بوده و به اطلاع همگان رسیده باشد، فکتشیت مربوطه نیز نمیتواند محرمانه تلقی شود. حالا باید پرسید آیا توافق لوزان که سند مکتوب آن بلافاصله بعد از پذیرش طرفین مذاکره در سطح جهانی منتشر شده است، یک سند محرمانه است که برگه تفسیری آن محرمانه باشد؟!
توضیح آن که مطابق اصول پذیرفته شده حقوقی، سریترین اسناد نیز بلافاصله
پس از اولین انتشار، غیرمحرمانه تلقی شده و از فهرست اسناد طبقهبندی شده خارج میشوند. بنابراین چگونه میتوان تفسیر و برداشت ایران را از سندی که متن آن در اختیار همگان است، محرمانه تلقی کرد؟!
ج: آنچه باید محرمانه بماند و انتشار آن میتواند خسارتهای جبرانناپذیری به دنبال داشته باشد، تفسیر ایران، و یا هر یک از کشورهای 5+1 از مفاد سند لوزان نیست، بلکه تصمیم هر یک از طرفین برای چگونگی برخورد با آن در ادامه مذاکرات است که باید محرمانه باقی بماند و بدیهی است هیچکس انتظار ندارد و نباید انتظار داشته باشد تیم مذاکرهکننده کشورمان برگهای برنده خود در مذاکرات پیشروی را افشاء کند و صدالبته، ارائه و اعلام تفسیر ایران از توافق لوزان را با هیچ استدلالی نمیتوان از نوع دوم تلقی کرد.
د: آمریکاییها فقط چند ساعت بعد از اعلام و انتشار متن توافق لوزان، تفسیر و برداشت خود از مفاد آن را به صورت مکتوب منتشر کردهاند مثلا اعلام کردهاند، «ایران پذیرفته است برای رفع نگرانیهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی نسبت به ابعاد احتمالی نظامی در فعالیت هستهای خود - PMD- زمینه دسترسی بازرسان آژانس به تاسیسات مشکوک - SUSPICIOUS SITES- را در هر نقطه ایران فراهم آورد»! آیا این برداشت و تفسیر آمریکاییها مورد قبول ایران است؟ اگر پاسخ مثبت است، با چه استدلالی میخواهیم مراکز نظامی کشورمان را در دسترس بازرسان آژانس قرار دهیم؟! ویا آمده؛ ایران پذیرفته است با اجرای پروتکل الحاقی به آژانس امکان دسترسی به اطلاعات «تاسیسات هستهای اعلام شده و اعلام نشده خود را بدهد» وچندین نمونه دیگر از این دست. اکنون باید از تیم هستهای کشورمان پرسید، آیا شما نیز دسترسی بازرسان آژانس به مراکز نظامی کشورمان را پذیرفتهاید؟ و آیا شما هم معتقدید که در ایران علاوه بر تأسیسات اعلام شده -DECLARED FACILIITIES- تأسیسات اعلام نشده -UNDECLARED- دیگری نیز وجود دارد که بازرسان آژانس باید به اطلاعات مربوط به آن دسترسی کامل داشته باشند؟! و آیا پذیرش این بند به معنای آن نیست که در مقابل آژانس دست به پنهانکاری زدهایم؟! و نمونههای مشابه دیگری که در صورت اجرا، تمامی برنامه هستهای کشورمان را بر باد میدهد! منظور از انتشار فکتشیت ایرانی، پاسخ به اینگونه پرسشها و توضیح درباره آنهاست. باید اعلام شود که این موارد از تفسیر آمریکاییها را در انطباق با مفاد توافق لوزان نمیدانید و در غیر این صورت به برچیدن بساط فعالیت هستهای کشورمان تن دادهاید! آیا خودداری شما عزیزان از انتشار تفسیر ایران درباره مفاد توافق لوزان، غیر از واگذاری میدان به حریف هیچ مفهوم و نتیجه دیگری میتواند داشته باشد؟!
هـ - اخیرا، شایعهای در برخی از محافل مطرح شده است که هر چند رهبر معظم انقلاب بر ضرورت انتشار فکتشیت ایرانی تاکید ورزیدهاند ولی پس از توضیح و درخواست تیم مذاکرهکننده با عدم انتشار آن موافقت فرمودهاند! بدیهی است که این نکته نمیتواند صحت داشته باشد و به نظر میرسد انتشار آن به منظور پیشگیری از درخواست دلسوزان برای انتشار برگه تفسیری بوده است!
چرا که اولا به دلایل ذکر شده، انتشار فکتشیت ایرانی برای پیشگیری از سوءاستفاده حریف، ضروری و اجتنابناپذیر است و ثانیا؛ حضرت آقا، تاکید فرمودهاند که هرگز آنچه آشکارا اعلام میکنند با آنچه در نهان اعتقاد دارند، تفاوت و دوگانگی ندارد. البته به یقین مسائلی وجود دارد که اعلام علنی آن را به مصلحت نمیدانند و این، طبیعی و منطقی و در انطباق با مصالح عالی نظام و مردم نیز هست، اما به فرموده صریح حضرت ایشان، حالت اول، یعنی تفاوت نظر اعلام شده با آنچه در جلسات خصوصی مطرح میفرمایند، ناممکن است.
... و اما، درباره متن توافق لوزان و بندهایی از آن که در صورت اجرا میتواند برنامه هستهای کشورمان را در فاصلهای نه چندان طولانی با آسیب جدی و در حد تبدیل به یک ماکت کاریکاتوری روبرو کند، گفتنیهایی هست که به بعد موکول میکنیم. خبرگزاری فارس 1/2/94
در سایه سکوت وزیر علوم و اعضای کمیسیون آموزش مجلس
افتتاح رسمی افراطی ترین تشکل دانشگاه امیرکبیر با حضور چهره های شاخص فتنه/ آیا آشوب و نا آرامی مجددا به پلی تکنیک باز می گردد؟
حوادثی مانند انتشار نشریات موهن، آتش زدن عکس رییس جمهور در سال 85، ارتباط با سرویس های امنیتی- رسانه ای بیگانکان در دهه 80 و ... بخشی از سابقه این تشکل افراطی است که امروز با عنوان «انجمن اسلامی دانشجویان ترقی خواه» اعلام موجودیت کرده است. رجانیوز: 208899
محورهای مهم همایش بررسی مذاکرات لوزان در دانشگاه علامه
عراقچی: هنوز هیچ توافقی نداریم/ روانچی: تحریم های صرفا هسته ای لغو می شود
جمشیدی: قطعنامه جدید ذیل فصل 7 در حوزه تسلیحاتی ما خواهد بود/
متقی: تحریم ها به هیچ وجه در تیرماه برداشته نخواهد شد
قرار نیست بعد از توافق، قطعنامه سازمان ملل نداشته باشیم. قطعنامهها قرار است تجمیع شوند و در قطعنامه جدیدی که قرار است مصوب شود وارد شوند. یعنی طرف مقابل میتواند محدودیتهای قبلی خود را گلچین کند و در قطعنامه جدید جا دهد. رجانیوز: 208801
قتل عام مسلمانان یمن با بمبهای حاوی اورانیوم
84 شهید و 786 مجروح در بمباران دیروز صنعا
روز دوشنبه جنگندههای ائتلاف آل سعود یکی از وحشیانهترین حملات خود را علیه مردم یمن انجام دادند. به گزارش واحد مرکزی خبر، کارشناسان نظامی اعلام کردند: «سلاحهایی که جنگندههای سعودی در حمله به منطقه «فج عطان» صنعا پایتخت یمن به کار بردند، ساخت آمریکا و حاوی ماده «اورانیوم ضعیف شده» بوده است! خبرگزاری ایسنا در این مورد گزارش داد، طی این حملات غیرمتعارف 84 یمنی در این حمله شهید و حدود 786 نفر دیگر زخمی شدند. ساکنان صنعا تاکید کردهاند حملات روز دوشنبه شدیدترین حملات از آغاز تجاوز سعودی - آمریکایی به یمن بوده است. در این حمله وحشیانه جنگندههای سعودی با استفاده از بمبهای فسفری، بزرگترین قتل عام را رقم زدند. فعالان حقوق بشر و ضد جنگ هم خواستار «تحقیقات بینالمللی» درباره این حمله شدند. حجم این حمله به حدی بوده که بوی مواد شیمیایی و گازهای خفهکننده در مرکز شهر صنعا هم قابل استنشاق بوده است. پیش از این هم رسانهها گزارش داده بودند که سعودیها از بمبهای شیمیایی استفاده میکنند. مجامع بینالمللی تاکنون نسبت به این جنایات فقط «سکوت» کردهاند.
«اورانیوم ضعیف شده»، مادهای شیمیایی، سمی و رادیو اکتیو است. در مطالعات آزمایشگاهی، ثابت شده که این ماده به سلولهای انسان آسیب میزند، موجب جهش دی.ان.ای میشود و سرطانزا نیز هست. کارشناسان، اورانیوم ضعیف شده را مادهای غیرمجاز و استفاده از آن را «جنایت جنگی» پیش از این نیز آل سعود در صعده و صنعا از بمبها شیمیایی استفاده کرده بود. از سوی دیگر شبکه خبری المیادین اعلام کرد که جنگندههای سعودی دیروز برای بیستوهفتمین روز، شهر صنعا را بمباران کردند. هواپیماهای ائتلاف سعودی همچنین منطقه «الشوارق» در بخش «رازح» در استان «صعده» را نیز بمباران کردند که باعث شهادت 12 عضو یک خانواده و زخمی شدن شمار دیگری از افراد شد. بین قربانیان شماری کودک وجود دارد و آثار سوختگی ناشی از گازهای سمی روی بدن زخمیها مشاهده میشود.
توجیه سخنان جنجالی جهانگیری در جلسه با حزب کارگزاران توسط نوبخت:
شائبه دخالت دولت در انتخابات با حضور جهانگیری در شورای مرکزی یک حزب/ نوبخت: این دیدار برای دید و بازدید نوروزی بوده است!
حضور پرحاشیه و سخنان جنجالی اسحاق جهانگیری در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران و اظهارات انتخاباتی وی مبنی بر لزوم فعال شدن این حزب برای انتخابات مجلس و تلاش برای یکدست کردن مجلس آینده و دولت، نه تنها با عذرخواهی سخنگوی دولت مواجه نشد بلکه امروز نوبخت در جمع خبرنگاران تلاش کرد تا این رفتار جهانگیری را توجیه کند.
به گزارش رجانیوز، جهانگیری روز یکشنبه در جمع حزب کارگزاران در مجموعه سعدآباد تهران گفته بود: «کارگزاران امسال باید این نقش را بیش از پیش ایفا کند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود. باید به یک همگرایی بین اصلاح طلبان معتدل و اصولگرایان اصیل اندیشید. باید به دنبال یک مجلس معتدل بود. اگر هدف این باشد برای پیدا کردن کاندیداها به مشکل بر نمی خوریم. به همین دلیل می گویم که نقش کارگزاران مهم و موثر است. نباید گذاشت زاویه ای بوجود بیاید.»
با این حال، امروز سه شنبه سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران نه تنها این اقدام معاون اول رییس جمهور را محکوم نکرد بلکه در پاسخ به سوالی در این باره ترجیح داد با کلی گویی و تقلیل صورت مساله به دید و بازدیدهای نوروزی! بگوید:
«واقعیت این است که هنوز احساس میشود ما حزب را به عنوان یک تشکل و مجموعه نامناسب در جامعه تلقی میکنیم و افتخار هر کسی است که بگوید عضو هیچ حزبی نیستم در حالی که یکی از شاخصههای مردمسالاری میتواند از سوی احزاب ایجاد شود. اینکه آقای جهانگیری با حزب کارگزاران همکاری داشتهاند سخن نو و تازهای نیست اما وقتی ایشان در سال نو میخواهند به دوستانشان سری بزنند اینقدر مورد توجه قرار میگیرد!»
نوبخت با بیان اینکه هر یک از اعضای دولت ممکن است یک سلیقه سیاسی داشته باشند، گفت: «اگر منظور این است که از امکانات دولتی برای حزب استفاده شود، حرف نادرستی است. این هم که چون دولت با برخی احزاب همگرایی دارد پس به صورت حزبی در انتخابات وارد میشود درست نیست. البته دولت در چارچوب قانونی خود باید انتخابات سالمی را برگزار کند و حتماً با این انگیزه به انتخابات ورود خواهد کرد. ولی اینکه دولت بخواهد اعمال نظر کند سخن درستی نیست.»
این اظهارات در حالی از سوی آقای نوبخت بیان شده که وقتی در اوج مشکلات اقتصادی، فرهنگی مردم، معاون اول دولت به جای حضور در بین توده های مردم وقت خود را در بین اعضای یک حزب سیاسی بدنام می گذراند و خواستار تشدید فعالیت آنها برای روی کار آمدن مجلسی همسو با دولت در انتخابات اسفند ماه می شود، توجیهاتی از قبیل دید و بازدید نوروزی و ... نمی تواند توجیه مناسبی برای این اشتباه بزرگ باشد، چرا که جهانگیری در این جلسه دقیقا به انتخابات آینده اشاره کرده و خواستار برنامه ریزی و فعال شدن این حزب برای روی کار آمدن مجلسی با گرایش سیاسی مورد نظر دولت فعلی شده است. رجانیوز: 208883
آشوبگران برای مدعیان اصلاحطلبی راهبرد انتخاباتی مینویسند؟
دورخیز اصحاب فتنه برای حضور پررنگ در انتخابات مجلس 94 با لباس اصلاحطلبی وارد مرحله جدیدی شده است، به نحوی که هفته گذشته این جریان با اعلام موجودیت تشکلی با عنوان «کمیته راهبردی اصلاحطلبان» و با عضویت عناصری رادیکال که غالبا سابقه محکومیت و زندان در ایام فتنه 88 و حتی 78 را دارند، حضور در صحنه انتخابات مجلس را اعلام کرد.
به گزارش رجانیوز، هفته گذشته خبرگزاری ایلنا که به محافل اصلاحطلبی نزدیک است، در گزارشی از تشکیل کمیته راهبردی اصلاحطلبان خبر داد که هدف از ایجاد آن را هماهنگی میان دو مجموعه اصلاحطلبان، یعنی شورای مشورتی و شورای هماهنگی و رصد فضای سیاسی موجود عنوان کرده بود.
این در حالی است که افرادی به عنوان اعضای این شورای راهبردی معرفی شدهاند که از تندترین چهرههای سیاسی طیف چپ، وابسته به احزاب منحله و غیرمشروع و دارای سوابق محکومیت و زندان در ماجرای فتنه 78 و 88 بودهاند.
سایت رجانیوز؛ حسین مرعشی، آذر منصوری، مرتضی حاجی، عبدالله ناصری، احمد حکیمیپور، محسن رهامی را در زمره این افراد معرفی کرد و نوشت: حسین مرعشی که در فتنه سال 88 نقش موثری داشته بود و به حکم دادگاه به یک سال حبس و محرومیت دائم از شرکت در هرگونه حزب و موسسه که به کارهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی بپردازد محکوم شده بود ظاهرا به عنوان نماینده حزب کارگزاران به عضویت این شورا درآمده است.
از سوی دیگر آذر منصوری عضو شورای مرکزی حزب منحله و ضدانقلاب مشارکت که در سال 88 یکی از ارکان هدایت فتنه همه جانبه علیه نظام اسلامی بود، به عنوان عضو دیگر این شورا جای تامل دارد. وی در سابقه خود به موجب فعالیت در فتنه سال 88 و به موجب اخلال در نظم عمومی، تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی به سه سال حبس محکوم شده بود.مرتضی حاجی یکی از اعضای برجسته این کمیته، از تندروترین وزرای کابینه اصلاحات به شمار میرود که در دوران وزارت خود حاشیهآفرینیهای سیاسی بسیاری را سامان داد. وی که از اعضای موسس حزب منحله مشارکت و از موسسین بنیاد باران وابسته به یکی از سران فتنه به شمار میرود پس از فاجعه عاشورای 88 و هتک حرمت اصحاب فتنه به عزاداری سیدالشهداء(ع) به مدت دو هفته بازداشت شد. کیهان: 2/2/94
پس از توسل به استنادات غلط تاریخی برای توجیه توافق نامه ژنو
تفسیر به رأی آیات قرآن توسط هاشمی برای توجیه توافق نامه لوزان
متأسفانه برخی مسؤولین ما بجای عمل به توصیه امیرالمؤمنین(ع) برای بدبین بودن به پیشنهاد صلح دشمن: «وَ اتَّهِمْ فِی ذَلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ»، همواره نسبت به آن خوشبین بوده اند. و بجای عمل به توصیه قرآن کریم برای توجه به نقطههای حقیقی(یاری خداوند) و ظرفیت داخلی(یاری مردم): «هُوَ الَّذِی أَیَّدَکَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِینَ»، به نقطههای خیالی تکیه کردند و چشم امید به یاری بیگانه داشتند.
– رجانیوز: آقای هاشمی رفسنجانی در سخنرانی چند روز پیش خود پیرامون مذاکرات هسته ای، شرایط فعلی را مصداق عملی آیه «وَ إِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَها؛ و اگر تمایل به صلح نشان دهند، تو نیز از در صلح درآى.»(انفال/61) دانست و گفت: ایران در دورههای متعدد به پیروزیهای نظامی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی رسیده و این نشان از حقانیت ایران است.
به گزارش رجانیوز، این بخش از سخنان آقای هاشمی نگارنده را به یاد استنادات غلط تاریخی(شباهت انگاری توافق ژنو و صلح امام حسن(ع)) انداخت که چندی پیش توسط برخی مسئولین برای توجیه سازش با دشمن در توافق ژنو انجام میشد. ادامه در هفته نامه پرتو سخن شماره 766
چراغ سبز هاشمی به غرب با ابراز نگرانی از انکار هولوکاست تکمیل شد
آیا سخنان هاشمی درباره هولوکاست، به شرط برسمیت شناختن اسرائیل در توافق نهایی مرتبط است!؟
علیرغم تصریح رهبر انقلاب درباره افسانه بودن هولوکاست و طرح هوشمندانه آن در عرصه دیپلماسی توسط جمهوری اسلامی ایران، برخی از اصولگرایان نیز مواضعی نپخته و نادرست در این باره اتخاذ کردند که به نظر می رسد همین اظهارات توسط چهره های اصولگرا باعث شده تا امروز فردی مانند هاشمی به راحتی چنین مواضعی را مطرح کند. رجانیوز: 208686
. معرفی وبلاگ خبر نامه: jome.parsiblog.com
( به یاد شهید محمد منتظر قائم - تلفن پاسخگو: 09131545684)
تهیه و تکثیر: یزد - علی اصغر باقری - پنجشنبه 3/2/94 برابر با 4 رجب 1436